Adatvédelem

Adatvédelem az olyan személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályzat, melynek rendelkezései leginkább az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján kerültek meghatározásra. Minden esetben ez a szabályzat érvényes, kivéve, ha az Ön és a Mates Kft. között létrejött megállapodás vagy szerződés az előbbiektől eltérően rendelkezik. Adatvédelmi nyilvántartásba vételi szám: NAIH-81600/2015.

aborbolt.com bor és pezsgő webáruházban Ön szabadon válogathat kínálatából, ehhez semmilyen személyes adatát nem szükséges megadnia. Személyes adatait csak akkor szükséges megadnia, az Ön szabad akarata alapján, ha rendszerünkbe regisztrál, illetve vásárol. Ebben az esetben adatait kizárólag a Mates Kft. használja fel, és csak olyan célból, ami az Ön számára tájékoztatást nyújt akcióinkról, újdonságainkról, és egyéb az Ön számára hasznos dolgokról. Amennyiben a lehetőséggel nem kíván élni, azt jelezze az ugyfelszolgalat@aborbolt.com email címre.

Az Ön adatait semmi esetben sem értékesítjük vagy adjuk ki harmadik félnek. aborbolt.com bor és pezsgő webáruházi kereskedelemben résztvevő partnereink (eladók, szállítók és mások) személyes adatainak csak azon részét kapják meg, amely szükséges ahhoz, hogy az Ön által megvásárolt termék vagy szolgáltatás teljesítése során minden megfelelően működjön. Személyes adatot csak az esetben adunk ki, ha arra törvény kötelez.

aborbolt.com bor és pezsgő webáruház oldal látogatásai során használt sütiket ('cookies') azért használja a rendszer, hogy a következő látogatása során azonosítani tudjuk és így megkönnyítsük az oldalon történő böngészést, vásárlását.

Törvényileg kötelezve vagyunk, hogy a 18 éven aluli korosztály vásárlóit ne szolgáljuk ki, amit az oldalra lépésnél a felhasználó segítségével kiszűrünk.

Személyes adatait bármikor frissítheti vagy kijavíthatja, amit a saját profiljában tud megtenni vagy írjon nekünk az ugyfelszolgalat@aborbolt.com email címre.

A Mates Kft. fenntartja a jogot, hogy az itt közzétett szabályzatot bármikor módosítsa, de kötelezzük magunkat, hogy aborbolt.com bor és pezsgő webáruház oldalán tájékoztatjuk Önt. A regisztráció előtt és a vásárlások során is tájékozódjon a személyes adatok védelmére és kezelésére vonatkozó szabályokról.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban forduljon ügyfélszolgálathoz az ugyfelszolgalat@aborbolt.com email címen.