Szolgáltatások

Elsődleges célunk, hogy partnereinkkel, és megrendelőinkkel hosszú távú bizalmi kapcsolatot építsünk ki. Ennek fényében hoztuk létre a aborbolt.com oldalt, és szolgáltatásait.

Magyar és külföldi fehérborok, vörösborok, főként a magas minőséget a központba állítva. Kizárólag a nemzetközi pontozási rendszerben 90 pont körüli vagy fölötti italokat forgalmazunk. Champagneok, proseccok, habzóborok a világ minden tájáról. 300 féle Champagne, 400 féle buborékos ital, 600 féle külföldi és Magyar fehérbor, vörösbor, közel 200 régebbi évjáratos bor, és nagyjából 200 féle felső kategóriás rövid italt árulunk.

Amennyiben valamilyen italt esetleg nem talál, kérjük, jelezze, és mi megszerezzük Önnek.

Személyre szabott borajánlás

Ez az egyik fő szempontunk. Megismerni a vásárlóinkat és a legjobbat nyújtani minden téren. Nyugodtan írjon (info@aborbolt.com) vagy hívjon (+36 20 215 45 16) minket, ha bármilyen célból szeretne személyes borajánlást kérni. Szülinapra, évfordulóra, névnapra vagy csak a dolgos hétköznapok egyikén nem tudja eldönteni, hogy milyen champagne-t, fehérbort, vörösbort, külföldi vagy Magyar bort szeretne, mi készségesen állunk a rendelkezésére.

Borkóstoló, pezsgő kóstoló, spirit kóstoló ott, ahol Ön szeretné

Családi, baráti, üzleti körben szeretne privát borkóstolót tartani profi sommelierrel, és megfelelő poharakkal? Magyar és külföldi borkészletünkből Ön is összeállíthat tetszés szerinti borsort, de természetesen mi szívesen segítünk, hogy egy szép borsort összeállítsunk a vendégeinek. Személyenként már pár ezer Forinttól összeállíthatóak remek borok. Szinte végtelen variációval tudunk szolgálni, ami a borokat illeti. Legyen szó fehér vagy vörös borsorról, esetleg terület bemutatásról, mint például Bordeaux vagy fajta bemutatásról, mint például a Merlot. Nyugodtan írjon (info@aborbolt.com) vagy hívjon (+36 20 215 45 16) minket, ha bármilyen célból szeretné, hogy Önnél tartsuk a borkóstolót.

Rendezvényszervező cégünk a "Matt and Matt - Champagne and Wine Event" a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja profi szakemberek közreműködésével.
Bőveb információ: www.mattandmatt.hu

Magán borospincék feltöltése, borgyűjtemények értékesítés, és rendszerezése

A Kazinczy Boraukció és Kereskedőház tapasztalatai alapján sikerült több Magyar és külföldi bornagykereskedővel bizalmi viszonyt kialakítani, amit szívesen megosztunk Önnel is.

10 darabos borhűtőtől a több száz és több ezer palackos borkészletig, borospincéig tudjuk vállalni, hogy összeállítjuk a megfelelő borokat. Igény esetén a jelenlegit rendszerezzük, vagy értékesítjük.

Legyen szó a kedvenc pincészetéről itthon vagy a nagyvilágban, mi megszerezzük, amit szeretne, bármilyen borról, italról legyen szó.

Szeretné feltölteni a nyaraló, a vitorlás hajó készleteit? Írjon az info@aborbolt.com email címre vagy hívjon minket a +36 20 215 45 16-os telefonszámon.

Céges rendezvények, esküvők

5, 50, 500 fős céges rendezvényt vagy partit szeretne, de nem tudja, hogy milyen italok legyenek felszolgálva, vagy párosítva az ételekhez!? Bízza ránk magát nyugodtan. Bor és ételpárosításokban is nagy tapasztalatunk van, így akár a 3 fogásos vacsorától a 10 fogásos vacsoráig, kezdő, átvezető és befejező italokig mindenben tudunk segíteni. Az esküvőn úgy érzik, hogy szakemberre van szükség a főzésben!? Jól látják! Ugyan ilyen fontos az is, hogy milyen borok, italok kerülnek a vendégek elé.

Az egyszerűbb házibuli jellegű eseményektől a legmagasabb szintű rendezvényekig vállaljuk, hogy a megfelelő borokat és italokat fogjuk ajánlani.

Írjon az info@aborbolt.com email címre vagy hívjon minket a +36 20 215 45 16-os telefonszámon.

Rendezvényszervező cégünk a "Matt and Matt - Champagne and Wine Event" a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja profi szakemberek közreműködésével.
Bőveb információ: www.mattandmatt.hu

Céges, esküvői ajándék, mint bor, champagne és barátaik

Mi is adhatna ünnepibb hangulatot, mint egy jó champagne vagy egy kiváló bor.

Buborékos italt bárhol, bármikor, bármilyen hangulatban érdemes fogyasztani. Céges partnereinek, esküvői résztvevőknek csodálatos ajándék. Lepje meg őket élménnyel!

Bor, mint befektetés

Igen, igaz. Egy fogyasztási tárgy is lehet kiváló befektetés. Mi a különbség egy limitált szériás sportautó és egy limitált szériás bor között. Nem sok, legalábbis ami a befektetés részét illeti.

A közelmúltban egy világviszonylatban kis osztrák pincészet kapott az egyik borára 100 pontot, ami addig 25.000 Forintba került. 3 hónapra rá már közel 2.500.000 Forintot adtak egy palackjáért. Ritka kivétel a hasonló eset, de létezik. Természetesen a legtöbb esetben nincs ekkora „szerencséje” az embernek, de a hivatalosan jegyzett bor alapú portfóliók is átlag 10%-os hozam felett teljesítenek. Mondja meg, hogy mekkora összeget szeretne mennyi időre félretenni, és mi megmondjuk, hogy milyen borokat érdemes jelenleg megvásárolni, hogy minél magasabb hozammal tudja eladni 1, 5, 10 vagy 20-30 év múlva.

Amennyiben érdekli, hogy hogyan tudja megsokszorozni a borba fektetett pénzét hosszú távon, akkor írjon az info@aborbolt.com email címre vagy hívjon minket a +36 20 215 45 16-os telefonszámon.