Szállítási és fizetési feltételek

A rendelése teljesítéséhez kérjük, adja meg Nevét, Cégnevét, Szállítási és Számlázási címét, majd válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot.
A szállítás összege minden esetben a csomag súlya és a szállítás címe alapján történik meghatározásra. Átlagosan 1.500 Forint / 6 palack Magyarországon.

A megrendelését a visszaigazolást követő 8 napig tudja visszamondani.

A számla kiállítását követően a rendelés nem visszamondható.

Személyes átvétel esetén 3 nap áll rendelkezésére, hogy az irodába érkezett rendelését átvegye, melyről emailben tájékoztatjuk. Minden további nap után napi 100 Forint / tétel tárolási költséget áll jogunkban felszámolni.

100.000 Forint feletti rendelést csak előre utalással tudunk teljesíteni.

A rendelésével elfogadja az oldalunk általános, jogi, és egyedi feltételeit.

A csomagátvétel történhet személyesen az irodánkban, vagy kiszállítjuk otthonába, munkahelyére munkanapokon 9-17 óra között.

Rendelését 1-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni, kivétel az egyedi kéréseket, amit külön egyeztetni fogunk Önnel.

Kérjük, minden információt írjon bele a Megjegyzés rovatba, ami pontosítást igényel (pl. korlátozott átvételi idő, kapucsengő, stb.), hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek.

Fizetés az alábbi módokban történhet:

  • Utánvéttel a megrendelt terméket átvételkor fizeti készpénzben (nem számítunk fel külön díjat).
  • Bankkártyával személyes átvétel esetében, és a futárnál is fizethet bankkártyával.
  • Banki átutalással a rendelését követően. Ebben az esetben rendelése csak akkor érvényes, ha az összeg megérkezett a bankszámlára.

Amennyiben rendelése biztosítást tartalmaz, abban az esetben ha hibás a szállítás, vagy sérült a termék, akkor a már megfizetett áru összegét visszafizetjük. Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos, és egyéb reklamációkat nem tudjuk elfogadni. Weboldalunkon keresztül leadott rendelésekre vonatkozóan (a köznyelvben "14 napos elállásként" rögzült), a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződéseket szabályozó 45/2014 (II.26) Kormányrendeletben meghatározott elállási jogát a fogyasztó NEM gyakorolhatja a hivatkozott Kormányrendelet 29.§ d), e), f), és g) pontja alapján.

A fent leírtakon felül az általános törvényi szabályok az iránymutatók.

A termékekhez feltüntetett képek csak illusztrációk!

A megrendelése automatikus visszaigazolás nem egyezik azzal, hogy a rendelését biztosan teljesíteni tudjuk. Hibák mindenhol vannak. :)
Kérjük, várja meg, amíg kiállítjuk a számlát, vagy egyéb módon jelezzük a rendelésének teljesítését.

Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos észrevételeit, esetleges változtatásait az ugyfelszolgalat@aborbolt.com email címen tudja jelezni.