Szállítási és fizetési feltételek

aborbolt.com bor és pezsgő webáruház termékeit 60.000 Forint feletti rendelés esetén Budapesten a szállítás a cég ajándéka. 60.000 Forint alatti és vidéki rendelés esetén bruttó 1.500 Forint / csomag (1-6 palack) kiszállítási díjat számolunk, ami tartalmazza a biztosítási díjat is.

A rendelése teljesítéséhez kérjük, adja meg Nevét, Cégnevét, Szállítási és Számlázási címét, majd válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot.

A csomagátvétel történhet személyesen az irodánkban, vagy kiszállítjuk otthonába, munkahelyére munkanapokon 9-17 óra között.

Rendelését 1-3 munkanapon belül tudjuk teljesíteni, kivétel az egyedi kéréseket, amit külön egyeztetni fogunk Önnel.

Kérjük, minden információt írjon bele a Megjegyzés rovatba, ami pontosítást igényel (pl. korlátozott átvételi idő, kapucsengő, stb.), hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani Önnek.

Fizetés az alábbi módokban történhet:

Utánvéttel a megrendelt terméket átvételkor fizeti készpénzben (nem számítunk fel külön díjat).

Bankkártyával személyes átvétel esetében, és a futárnál is fizethet bankkártyával. (Hamarosan a felületen is.)

Banki átutalással a rendelését követően. Ebben az esetben rendelése csak akkor érvényes, ha az összeg megérkezett a bankszámlára.

Amennyiben hibás a szállítás, vagy sérült a termék, akkor a már megfizetett áru összegét visszafizetjük. Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos, és egyéb reklamációkat nem tudjuk elfogadni. A megrendelt termékek átvételét követő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, és visszafizetjük az összeget, amennyiben a termék bontatlan, és hibátlan állapotban van.

Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos észrevételeit, esetleges változtatásait az ugyfelszolgalat@aborbolt.com email címen tudja jelezni.